PDL Center Ideapark

Tervetuloa PDL Center Ideaparkkiin! Keskuksestamme löydät 7 sisäkenttää ja 2 kaksinpelikenttää (single), joissa kaikissa on laadukas Mondo Supercourt alusta. Pelien ohella virkistäydyt viihtyisissä pukeutumis- ja saunatiloissamme. Saunat lämpiävät pyynnöstä asiakaspalvelumme aukioloaikana. Jälkipelit voit käydä saunanlauteiden lisäksi rennolla lounge-alueellamme anniskeluoikeuksin ja kaikki tarvittavat varusteet peleihin löydät kattavasta shopistamme. Keskuksen yhteydessä on runsaasti ilmaisia pysäköintipaikkoja ja henkilökuntamme on paikan päällä päivittäin varmistamassa sinulle parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

Kentät ovat varattavissa klo 6.00-23.30 välisenä aikana ja varauksia voi tehdä 30 päivää eteenpäin Playtomic-sovelluksen kautta. Järjestelmästä pääset myös ilmoittautumaan mukaan aktiviteetteihimme ja valmennuksiimme.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme tai haluat järjestää yrityksellesi tai kaveriporukallesi yksityistapahtuman, ota yhteyttä henkilökuntaamme ideapark@pdlcenter.fi.

Laita myös sosiaalisen median kanavamme Instagramissa ja Facebookissa seurantaan ja tule osaksi PDL perhettä. Kerromme sosiaalisessa mediassa kuulumisiamme säännöllisesti.

Nähdään pelien merkeissä!

Yhteystiedot

Ota yhteyttä meihin sähköpostitse:
ideapark@pdlcenter.fi

Soita meille:

+358 44 930 7246

Ideaparkinkatu 2 (sisäkentät) ja Ideaparkinkatu 4 (ulkokentät), 37570 Lempäälä

AUKIOLOAJAT

  • ma 13-19
  • ti-to 13-20
  • pe 13-18
  • la 10-16
  • su 13-19
Scroll Up