PDL Center Ideapark

Tervetuloa PDL Center Ideaparkkiin! Uudesta keskuksestamme löydät 7 sisäkenttää ja 2 kaksinpelikenttää (single), joissa kaikissa on laadukas Mondo Supercourt alusta. Pelien ohella virkistäydyt laadukkaissa pukeutumis- ja saunatiloissamme. Saunat lämpiävät asiakaspalvelumme aukioloaikana, pyynnöstä. Jälkipelit voidaan käydä saunanlauteiden lisäksi viihtyisällä lounge -alueellamme ja kaikki tarvittavat varusteet peleihin löydät kattavasta shopistamme. Keskuksen yhteydessä on runsaasti ilmaista parkkitilaa ja henkilökuntamme on paikan päällä päivittäin varmistassa parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

 

Kentät ovat varattavissa kello 06:00-23:30 välisenä aikana ja varauksia voi tehdä 2 viikkoa eteenpäin Playtomic -järjestelmän kautta. Järjestelmästä pääset myös ilmoittautumaan mukaan aktiviteetteihimme ja valmennuksiimme. Mailojen vuokraus onnistuu paikan päällä asiakaspalvelustamme ja muina aikoina vuokrauskaapista. Ensimmäisellä kerralla kannattaa varata hieman aikaa kaappiin tutustumiseksi.

 

Jos olet kiinnostunut näkyvyydestä keskuksessamme tai haluat järjestää yrityksellesi tai kaveriporukallesi yksityistapahtuman, ota rohkeasti yhteyttä henkilökuntaamme ideapark@pdlcenter.fi

 

Laita myös sosiaalisen median kanavamme Instagramissa ja Facebookissa seurantaan ja tule osaksi PDL perhettä. Kerromme sosiaalisessa mediassa kuulumisiamme säännöllisesti.

Nähdään pelien merkeissä!

Yhteystiedot

Ota yhteyttä meihin sähköpostitse:
ideapark@pdlcenter.fi

Soita meille:

+358 449 307 246

Ideaparkinkatu 2 (sisäkentät) ja Ideaparkinkatu 4 (ulkokentät), 37570 Lempäälä

Aukioloajat ma-to 13-21 pe 13-19 la 10-16 su 13-19

Scroll Up