PDL Center Raisio

Olemme avanneet toukokuussa 2022 Raisioon upouuden padel-keskuksen, josta löydät kahdeksan korkealuokkaista nelinpelikenttää ja kaksi singlekenttää. Viihtyisät pukeutumis- ja saunatilamme, rento lounge-alue anniskeluoikeuksin takaavat sen, että viihdyt meillä pidempäänkin. Shopistamme löydät Babolatin, Wilsonin ja Dunlopin mailat, pallot ja muut tarvittavat varusteet.

Keskuksen yhteydessä on runsaasti ilmaisia pysäköintipaikkoja ja henkilökuntamme on paikan päällä päivittäin varmistamassa sinulle parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

Kentät ovat varattavissa päivittäin klo 6.00-23.30 välisenä aikana Playtomic-sovelluksen kautta ja varauksia voit tehdä 30 päivää etukäteen. Järjestämme keskuksellamme erilaisia aktiviteetteja sekä kursseja ja valmennuksia, joihin voit ilmoittautua Playtomicin kautta.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme tai haluat järjestää yrityksellesi tai kaveriporukallesi yksityistapahtuman, ota yhteyttä henkilökuntaamme raisio@pdlcenter.fi.

Laita myös sosiaalisen median kanavamme Instagramissa ja Facebookissa seurantaan ja tule osaksi PDL perhettä. Kerromme sosiaalisessa mediassa kuulumisiamme säännöllisesti.

Nähdään peleillä!

Yhteystiedot

Ota yhteyttä meihin sähköpostitse:
raisio@pdlcenter.fi

Soita meille:

+358 40 935 0660

Itäniityntie 16, 21280 Raisio

AUKIOLOAJAT

  • ma-to 17-21
  • pe suljettu
  • la-su 12-17
  • lisäksi henkilökuntamme on paikalla tapahtumissa sekä erikseen sovitusti
Scroll Up