PDL Center Raisio

Olemme Avanneet toukokuussa 2022 Raisioon upouuden padel -keskuksen, josta löydät kahdeksan korkealuokkaista padel -nelinpelikenttää, kaksi kaksinpeli (single) kenttää, laadukkaat pukeutumis- ja saunatilat, viihtyisän lounge -alueen sekä kattavan valikoiman padel -tarvikkeita shopistamme. Shopistamme löydät Babolatin, Wilsonin ja Dunlopin mailat, pallot ja muut tarvittavat varusteet. Padelmailat voit myös halutessasi vuokrata meiltä!

 

Keskuksen yhteydessä on runsaasti ilmaista parkkitilaa ja henkilökuntamme on paikan päällä päivittäin varmistamassa parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

 

Kentät ovat varattavissa kello 05-24 välisenä aikana Playtomic-sovelluksen kautta ja varauksia voi tehdä kaksi viikkoa etukäteen. Toivotamme kaiken tasoiset pelaajat tervetulleiksi ja tulemme lisäksi järjestämään paljon erilaisia aktiviteetteja sekä kursseja, joista voit valita mieleisesi.

 

Liity PDL Center Raision postituslistalle sivun yläosassa olevan bannerin kautta sekä laita sosiaalisen median kanavamme seurantaan, niin tulet saamaan ensikädentietoa avauksesta, ajankohtaisista asioista, tarjouksista ja eduista. Jos olet kiinnostunut vakiovuorosta, näkyvyydestä uudessa keskuksessamme tai haluat järjestää yrityksellesi tai kaveriporukallesi yksityistapahtuman, ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot

Ota yhteyttä meihin sähköpostitse:
raisio@pdlcenter.fi

Soita meille:

+ 358 40 935 0660

Itäniityntie 16, 21280 Raisio

AUKIOLOAJAT

  • MA-PE 11-21
  • LA 10-16
  • SU 12-18
Scroll Up